Yritys

Art Fysio tarjoaa korkeatasoista yksilöllistä ja asiakaslähtöistä fysioterapiaa sekä siihen liittyvää manuaalista lihas- ja nivelkäsittelyä ja erilaisia kudosten kalvokäsittelyjä (faskia-hoidot). Palvelemme asiakkaita, jotka tarvitsevat apua tuki- ja liikuntaelimistönsä ongelmien ratkaisemiseen, tai niiden ennaltaehkäisemiseen. Pyrimme ottamaan huomioon kuntoutuksen kolme peruspilaria, BIO-PSYKO-SOSIO. Henkilökuntamme on koulutettu ymmärtämään ihminen kokonaisuutena ja siksi olemme myös verkostoituneet mm. psykologien kanssa.

Useimmat nivel- ja lihasoireet ovat lähtöisin virheellisistä asento- ja liiketottumuksista. Niiden syyt saattavat kuitenkin olla traumaperäisiä, virheellisten liiketottumusten aiheuttamia tai pitkään jatkuneen stressin ja hankalan elämäntilanteen seurausta. Siksi koemme tärkeäksi auttaa asiakastamme muutoksen aikaansaamiseksi. Uudistamalla asiakkaamme käsityksen liikkeestä ja tukemalla muutosta saamme aikaan muutoksia liikuntakäyttäytymisessä. Näin mahdollistamme syiden poistamisen ja oireiden tehokkaan hoidon ja mahdollisten tulevien vaivojen ennaltaehkäisyn.

Työmme painopiste on asiakkaamme voimavarojen ja tarpeiden kartoittamisessa. Sen pohjalta luomme suunnitelman, jossa huomioimme asiakkaamme mahdollisuudet osallistua itse aktiivisesti kuntoutusprosessiin.

Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeutteja, kiropraktikko D.C., osteopaatti ja hierojia. Olemme yhteisissä tiloissa Suomen johtavan somaattiseen liikuntaan ja Pilatekseen erikoistuneen Somatic Studion kanssa. Tämä yhteisöllisyys antaa käyttöömme hyvät, laajat tilat. Monet asiakkaamme käyttävätkin sekä Studion liikuntapalveluja että Art Fysion hoito- ja neuvontapalveluja. Art Fysio tarjoaa nyt myös korkeatasoista fysioterapiaa Tampereella yhteistyöyrityksen The Back Room:n tiloissa.

Yrityksen taustasta

Art Fysio perustettiin Jarmo Ahosen toimesta vuonna 2003 ja sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki, Kasarmitorin laidalla. Yrityksen nimi sai alkunsa ensimmäisen sijaintipaikkansa perusteella, joka oli Taiteiden Talossa Sörnäisissä. Talo oli täynnä taidelaitoksia kuten Kuvataideakatemia, Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitos, Helsingin Tanssiopisto, ja StepUp School. Tuntui sopivalta nimetä siellä sijaitseva fysioterapialaitos Art Fysio Oy:ksi.

“Pitkän urani aikana olen ollut erittäin tyytyväinen ja myös ylpeä Art Fysion nuoremman sukupolven fysioterapeuteista ja muista terveydenhuollon työntekijöistä. Olen kouluttanut heitä kaikkia ja nähnyt hienon kehityksen heidän osaamisessaan. Heidän asenteensa hoitotyötä kohtaan on esimerkillinen ja ihmisläheinen. Tuntuu hyvältä nähdä, että työ, jota olemme Jari-Pekka Keurulaisen ja Reijo Nevan kanssa kehittäneet, saa arvoisensa jatkon nuorissa kollegoissa.”

Jarmo Ahonen

Art Fysion fysioterapeuttien antama hoito on KELA:n korvausten piirissä lääkärin lähetteellä. Otamme mielellämme vastaan asiakkaita myös ilman lääkärin lähetettä. Osa henkilökunnastamme on koulutettu terveydenhuollon fysioterapian suoravastaanottoasiantuntijoiksi.