Liikkeen analysointi ja ohjaus

Liikkeen analysointi ja ohjaus

Liikkeen analysoinnissa ja ohjauksessa käytämme kuvantamista videoinnin avulla, sekä tarpeen mukaan sähköistä, lihastoimintaa mittaavaa biofeedback laitteistoa. Suuremmat liikekokonaisuudet arvioimme kävely/juoksumaton avulla sekä erilaisia nostoliikkeitä ja istumisen asentoja tarkastelemalla. Analyysin aikana simuloidaan erilaisia työ- ja urheilusuorituksia ja arvioidaan, miten asiakas pystyy mukautumaan haastaviin liikkeisiin ja miten hänen kehonhallintansa riittää selän ja muiden nivelten tukemiseen ei pelkästään asennoissa vaan erilaisissa jopa nopeissa ja vaikeissa liikkeissä.

Liikeharjoitteet ja Pilates-menetelmä

Lähes kaikki Art Fysion terapeutit ovat suorittaneet Suomen Pilates yhdistyksen hyväksymän pitkän Pilates-ohjaajakoulutuksen. Siitä johtuen heillä on poikkeuksellisen hyvät taidot liikkeen täsmälliseen ja tarkkaan ohjaamiseen. Yhteistyöyrityksemme Somatic Center Finland Oy / Somatic Studio tarjoaa myös Pilates-ryhmätunteja, joihin omat asiakkaamme voivat siirtyä jatkamaan kuntouttavaa liikuntaa ryhmässä, jolloin kuntoutuksen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Liikeharjoitteet ja spiraalistabilaatiomenetelmä

Lähes kaikki Art Fysion terapeutit ovat suorittaneet myös Rikard Smisekin kehittämän spiraalistabilaatiokoulutuksen. Se tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet kuntouttaa vaikeitakin selkäongelmia kuten skolioosia, välilevyongelmia ja ryhdin poikkeamia sekä muita tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.