Henkilökunta ja ajanvaraus

Ajanvaraus Art Fysion henkilökunnalle

Henkilökuntamme ajanvaraus toimii suoraan haluamaltasi henkilöltä puhelimitse tai sähköpostitse. Hoitotyönaikana puheluihin ja viesteihin vastaaminen ei onnistu, joten mikäli emme vastaa puheluusi, lähetäthän rohkeasti yhteydenottopyynnön sähköpostitse tai tekstiviestillä. Osalla henkilökunnasta on myös käytössä sähköinen varausjärjestelmä, josta voit netin kautta varata meille ajan. Henkilökunnan esittelyt ja yhteystiedot löydät varausjärjestelmän alta tältä sivulta.

Ajanvaraukset suoraan henkilöiltä

Hoitotyön aikana puheluihin ja viesteihin vastaaminen ei onnistu, joten mikäli emme vastaa puheluusi, lähetäthän rohkeasti yhteydenottopyynnön sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Tiedoksi
Maailmaa runnovan Korona-viruksen johdosta Art Fysio Oy:n toimintaa on kevennetty. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme erityisesti akuuttien kiputilojen ja vammojen hoidossa parhaamme mukaan ja jatkamme jatkuvaa kuntoutusta vaativien asiakkaidemme kuntoutusta myös etäpalveluna käyttäen hyväksi nykyteknologiaa. Etävastaanotolla voit saada neuvontaa ja ohjausta harjoitteisiin ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin terveyttäsi koskien. Noudatamme THL:n suosituksia vastaanottotoiminnan ja hygienian suhteen kuten tähänkin asti. Henkilökuntalistasta löydät kaikkien työntekijöiden nykyisen statuksen ja mahdolliset työhön paluun päivämäärät. Tilannetta päivitetään tarpeen mukaan.

 

Jarmo Ahonen
Jarmo Ahonen 

Fysioterapeutti
Tietokirjailija
Pilates-kouluttaja
Valmentaja

Työssäni hyödynnän manuaalista terapiaa (faskian hoito  ja nivelten mobilisointi), sekä Pilates-perusteista liikkeenohjausta. Työvälineitäni ovat myös Graston-hoidot, Focused Shock Wave- ja Radial Shock Wave -terapia, teippaus, kinesioteippaus sekä Dry Needling. Teen lisäksi opetus-, koulutus- ja luennointitöitä sopimuksen mukaan.

puh: 050 553 4858
email: jarmo.j.ahonen(at)luukku.com

Lisätietoja: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jarmo_Ahonen

 

Auli Gagneur
Auli Gagneur
Hermoratahierojamestari
Osteopaatti D.O.
Pilates -ohjaaja

Palveluyritykseni nimi on AulinCo, ja tarjoan kehon kokonaisvaltaista hoitoa osteopatian, hermoratahieronnan ja pilateksen avulla. Olen omakohtaisesti kokenut kuinka selkärangan ja lihaksiston väärä asento ajan mittaan vaikuttaa terveyteen ja energian vanhenemiseen. Pulman ratkaisemiseksi olen jatkuvasti hankkinut ja syventänyt tietoa siitä, miten terveyteen voi oikeanlaisella hoidolla ja liikunnalla vaikuttaa. Terveen elämän edellytyksenä on kehon joustavuus ja liikkuvuus, hyvä ryhti ja voimakas tasapainoinen lihaksisto. Silloin myös hermostolla ja verenkierrolla on edellytykset optimaaliseen toimintaan. Oikea ravinto ja myönteinen elämänasenne ovat tärkeä osa terveyden ylläpitämistä. Ota yhteys minuun, niin kerron lisää.

Lisätietoja osoitteesta  auligagneur.net

puh: 040 550 8837
email: auli.gagneur1(at)gmail.com

 

Niina Heikkurinen
Niina Heikkurinen
Fysioterapeutti
Terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede, terveyskasvatus)
Tanssija

Kiinnostukseni kohdistuu erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kuntoutukseen ja työskentelen mielelläni eri-ikäisten asiakkaiden kanssa, aina nuorista ikääntyneisiin. Erityisosaamista minulla on tanssijoiden ja muiden taitolajien harrastajien fysioterapiasta sekä alaraajaongelmien kuntoutuksesta. Terapiakeinoina käytän harjoittelua ja manuaalista terapiaa eri muodoissaan sekä ohjausta ja neuvontaa. Palvelen asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoja osoitteesta www.niinaheikkurinen.fi

 

puh: 040 543 5764
email: fysio@niinaheikkurinen.fi

 

Filippa Hokajärvi
Filippa Hokajärvi
Fysioterapeutti
Pilates -ohjaaja

Erikoisosaamistani on manuaalinen terapia, ja hyödynnän työssäni lihaskalvokäsittelyä (Graston-tekniikka), liikkeen analysointia ja ohjaamista. Minulla on myös kymmenen vuoden kokemus huippu-urheilusta, minkä aikana kuuluin myös Suomen ratamelontamaajoukkueeseen ja Olympiakomitean valmennusryhmään. Art Fysion lisäksi pidän vastaanottoa Espoon Niittykummussa.

puh. 040 577 7943
email: filippa.hokajarvi(at)gmail.com

 

Joni Honkaniemi
Joni Honkaniemi 

Fysioterapeutti

Erikoisosaamiseni on urheilufysioterapiassa ja tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa sekä kuntoutuksessa. Fysioterapian tavoitteena on poistaa esteitä normaalin kehonkäytön tieltä sekä edistää tasapainoista liikkumista, ja näin tehdä asiakkaiden liikkeestä optimaalista ja sulavaa. Aloitan tarkastelemalla yleistä kuvaa siitä, missä tilassa kehosi on, miten se liikkuu ja toimii. Ihmiskehossa ongelma toisaalla voi johtaa toimintahäiriöihin muualla. Tämä myös estää saavuttamasta täyttä potentiaalia liikkeen suhteen. Tavoitteet fysioterapialle asetetaan yhdessä. Erityisesti suosin liikkeitä, joissa oma keho toimii vastauksena kehittäen samanaikaisesti liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa. Keinoina optimaalisen liikkeen saavuttamiseksi käytän yhdistellen manuaalista hoitoa, liikkeen opettamista ja progressiivisia harjoituksia kestävän muutoksen aikaansaamiseksi.

Lisätietoja osoitteesta www.jhfysio.com

puh: 044 530 0225
email: joni.honkaniemi(at)jhfysio.com

 

Tuomas Hyvonen
Tuomas Hyvönen
Fysioterapeutti
Spiraalistabilaatio -ohjaaja (tasot 1A-D )
Kinesioteippaus, mobilisoiva hieronta

Tarjoan toiminnallista fysioterapiaa, manuaalisia hoitoja, Dry needling -hoitoja ja TMD-fysioterapiaa purentaelimistön hoitoon. Teen myös fysioterapia kotikäyntejä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.  Erikoisalaani ovat liike ja tanssi, ja toimin myös tanssijana Ballet Finlandin riveissä ja mm. aikuisbaletin opettajana StepUp Schoolissa.

puh: 040 7661303
email: tuomas.hyvonen(at)gmail.com

 

Krista Iskala

Krista Iskala VIRKAVAPAALLA
Fysioterapeutti (ruotsi, suomi, englanti)
Somatic Pilates ja Mediyoga -ohjaaja
Spiraalistabilaatio -ohjaaja

Olen suorittanut Somatic Fysio -koulutuksen ja jatko-opinnot työharjoitteluna Jarmo Ahosen opissa. Fysioterapiatyössäni hyödynnän manuaalista terapiaa (faskia- eli lihaskalvokäsittelyä ja nivelten mobilisointia), hoidan purentaelimistön ongelmia sekä käytän syväaaltolaitetta (Atlas Balans) ja sokkiaaltoterapialaitetta (Shockwave Therapy). Teen asiakkailleni myös kävelyn ja liikkeen analysointeja.

puh: 044 505 1911
email: krista.iskala(at)gmail.com

 

Jari-Pekka Keurulainen
Jari-Pekka Keurulainen
Fysioterapeutti
Pilates -ohjaaja ja -kouluttaja
Spiraalistabilaatio -ohjaaja
Movement Intelligence (liikeäly) -ohjaaja
Jalkapallovalmentaja

Art Fysiolla pidän vastaanottoa tuki- ja liikuntaelimistön häiriöistä ja ongelmista kärsiville henkilöille. Erityisesti selän toimintahäiriöistä suuri osa saa huomattavan avun manuaalisen käsittelyn ohella keskivartalon tukilihasten aktivoimista ja vahvistamista korostavasta yksilöllisestä Pilates -harjoittelusta. Ohjaan selän kuntoutukseen erikoistuneita Pilatestunteja ja pidän erityisalueisiin kohdennettuja workshopeja. Minulla on pitkä kokemus urheilijoiden ja kuntoilijoiden liikuntavammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Olen perehtynyt alaraaja-analyyseihin alaraajojen toimintahäiriöiden kartoittamisessa ja  juoksun tarkkailussa.  Olen toiminut pitkään Suomen jalkapallomaajoukkueen fysioterapeuttina, ja olen Suomen Palloliiton Lääkintäkoulutusryhmän jäsen.

puh: 0400 850 337
email: jari-pekka.keurulainen(at)gene-production.inet.fi

Lisätietoja: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jari-Pekka_Keurulainen

Joel Kinnunen
Fysioterapeutti (AMK)

Oma kiinnostukseni kehonhallintaan sai alkunsa voimaharjoittelun ja painiharrastuksen myötä. Mielenkiinto syveni intohimoksi etsiessäni vastauksia omiin selkävaivoihini – jatkuva opiskelu ja uuden oppiminen jäi pysyväksi osaksi arkeani. Työssäni tarkastelen ihmiskehoa kokonaisuutena. Kuntoutuksessa hyödynnän sekä manuaalista käsittelyä että liikkeen ohjausta. Manuaalisen käsittelyn tukena käytän myös Shock Wave- ja Atlas Balans-laitteita. Liikkeen ohjauksessa yhdistelen monipuolisesti mm. spiraalistabilaatiota, voimaharjoittelua ja pilates-tyylisiä liikkeitä.

Tervetuloa vastaanotolleni!

puh: 040 834 3431
email: joel.a.kinnunen@gmail.com

 

Timo Korjus

Timo Korjus
Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja
Tanssija

Toimin koulutettuna urheiluhierojana ja olen erityisesti perehtynyt fascian käsittelyyn. Tehokkaamman vaikutuksen saamiseksi hyödynnän hieronnassa pehmytkudoskäsittelyn ohella nivelten mobilisointia. Tanssijan taustani kautta minulla on harjaantunut tuntemus kehon käytöstä monipuolisen liikkeen luojana, mikä auttaa hieronnassa ymmärtämään hyvin kehon erilaisia toiminnallisia ketjuja. Tanssin itse edelleen, minkä lisäksi teen tiiviisti töitä joukkuevoimistelun parissa baletinopettajana ja kouluttajana.

puh: 040 833 4587
email: timo.korjus(at)gmail.com

 

Essi Lindgren

Essi Lindgren ÄITIYSLOMALLA
Fysioterapeutti
Personal Trainer
Urheilija

Olen aktiiviurheilija, lajeinani 3-loikka ja pituushyppy. Fysioterapiassa ja valmennuksessa erikoisosaamistani ovat kävelyn, juoksun sekä liikkeiden analysointi ja ohjaaminen. Hyödynnän työssäni manuaalista terapiaa (faskia- eli lihaskalvokäsittely ja nivelten mobilisointi). Hoidon tukena käytän Atlas Balans- ja Shockwave Therapy -laitteita. Työskentelen myös Personal Trainingin ja valmennuksen parissa.

puh: 050 575 0320
email: essi.e.lindgren(at)gmail.com

 

Roosa Mikkola
Roosa Mikkola
Fysioterapeutti (AMK)
Somatic pilates -ohjaajaopiskelija

Fysioterapiassani lähestyn tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia niin manuaalisen käsittelyn kuin liikkeen ohjaamisen kautta. Hoitomuotoina käytän mm. faskia- eli lihaskalvokäsittelyä, nivelten mobilisaatiota sekä Shockwave -paineaaltohoitoa. Fysioterapeuttina katson ihmistä kokonaisuutena ja haluan selvittää ongelmien syyt ja seuraukset mm. kävely- ja liikeanalyysin avulla. Otan vastaan asiakkaita Helsingin toimipisteen lisäksi myös Tampereella Art Fysion yhteystyö yrityksen The Back Roomin tiloissa Papinkatu 19. Ajanvaraukseen Tampereelle voit tehdä suoraan The Back Roomin nettisivuilta www.thebackroom.fi tai niinkuin helsingissä olemalla suoraan yhteydessä minuun.

puh: 050-9115139
email: roosajmikkola(at)gmail.com

 

Reijo Neva
Reijo Neva
Kiropraktikko D.C., v. 1986, Anglo-European College of Chiropractic, Englanti (nyk. AECC University College)

Minulla on mittava ura erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Työssäni on oleellista jatkuva kehittyminen ja tietotaitojen ylläpito. Tärkeä osa työtäni on myös hyvä yhteistyöverkosto.

Lisätietoja osoitteesta reijoneva.fi

puh: (09) 693 3949
email: kiropraktikko(at)reijoneva.fi

 

Pia Nirkko

Pia Nirkko
Fysioterapeutti
Pilates -ohjaaja

Oman yleisurheilu-urani jälkeen halusin ymmärtää ihmiskehoa ja sen toimintaa paremmin ja opiskelin fysioterapeutiksi Helsingissä. Oppiminen on jatkuva tie ja koen tärkeäksi pysyä kehityksessä tiiviisti mukana ja kouluttautua säännöllisesti lisää. Kehon toiminnan moninaisuus on mielestäni hyvin kiehtovaa ja koen jokaisen asiakkaani tilanteen mielenkiintoisena haasteena. Olen alusta asti työskennellyt tiiviisti urheilun parissa (mm. purjehdusmaajoukkueen fysioterapeutti v. 2010 lähtien). Olen päässyt tutustumaan hyvin laajaan kirjoon eri urheilulajeja ja koen, että lajeilla on valtavasti annettavaa toisillensa. Kokonaisvaltainen lähestyminen asiakastyössä ja asiakkaan tavoitteiden huomioon ottaminen ovat minulle tärkeitä arvoja. Toimin vahvasti sekä aktiivisen hoitomuodon että manuaalisen terapian parissa.

puh: 044 532 6787
email: pia.nirkko(at)gmail.com

 

Jaana Nurminen

Jaana Nurminen
Fysioterapeutti
Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutus v. 2019
Somatic Pilates -ohjaaja
Spiraalistabilaatio -ohjaaja
Tanssija

Ammattitaustani on tanssijana ja rakastan liikettä ja liikkumista. Olen tottunut katsomaan ja analysoimaan liikettä jo tanssijana, mikä auttaa minua työssäni suuresti. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa hyödynnän sekä harjoittelun ohjausta että manuaalista terapiaa, jossa käytän myös erilaisia välineitä (Shock Wave- ja Atlas Balans -laitteet sekä Rock Blades -faskiatyökalut). Pidän työskentelystä lasten ja nuorten kanssa. Toimin sulkapallomaajoukkueen sekä Olarin voimistelijoiden fysioterapeuttina.

Lisätietoja osoitteesta www.fysioattitude.fi 

puh: 040 736 1846
email: jaana(at)fysioattitude.fi

 

Johanna Osmala

Johanna Osmala
Fysioterapeutti
Tanssijoiden hoito

Olen työskennellyt fysioterapeuttina, erityisesti tanssijoiden ongelmien ja kuntoutuksen parissa, yli kymmenen vuoden ajan. Mielenkiinnon kohteenani on esiintyvien taiteilijoiden haasteet, vammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus sekä kokonaisvaltainen valmennus. Työskentelen pääasiallisesti Suomen Kansallisbaletin vastaavana fysioterapeuttina ja pidän vastaanottoa Art Fysiolla kerran viikossa. Vastaanotollani käy paljon harrastajia ja ammattilaisia tanssin, sirkuksen, voimistelun, luistelun ym. lajien parista, mutta toivotan vastaanotolleni tervetulleiksi kaikki, jotka tarvitsevat apua oman kehon haasteisiin.

puh: 050 347 5064
email: johanna.osmala(at)opera.fi

 

Susanna Schauman-Ek
Susanna Schauman-Ek
KTM
Fysioterapeutti
Pilates -ohjaaja (v. 2003), Pilates -laiteohjaaja
Spiraalistabilaatio -ohjaaja (SPS) (v. 2014)

Fysioterapiatyössäni käytän manuaalista terapiaa (mm. fasciakäsittelyt ja MET -tekniikka, Shockwave -terapia).  Erikoisosaamistani ovat alaraaja- ja liikeanalyysit, liikkeen ohjaaminen, myös tukien lajinomaista harjoittelua. Harjoittelun ohjauksessa hyödynnän Pilates- ja SPS -harjoitteita. Ohjaan Pilateksessa sekä matto- että laitetunteja, lisäksi kuntoutus- ja urheilijoiden erikoisryhmiä. Yksilötunteja ohjaan myös Pilates -laitteilla. Olen suorittanut lukuisia tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian koulutuksia, mm. Somatic Fysio -koulutus. Harrastan nykyään aktiivisesti tennistä, golfia, laskettelua, ratsastusta ja olen tutustunut moneen lajiin näiden lisäksi.

puh: 0500 403 938
email: susanna.schauman-ek(at)kolumbus.fi

 

Pirpa Takki

Pirpa Takki
Fysioterapeutti (AMK)
Somatic Personal Trainer, Somatic Pilates -ohjaaja, laitepilatesohjaaja
Spiraalistabilaatio -ohjaaja
Hyvinvointivalmentaja (Valmentamo)

Urheilutaustani on pikajuoksussa ja telinevoimistelussa. Erikoisosaamistani ovat kävelyn ja juoksun biomekaniikka, kehon linjausten parantaminen, lajiharjoittelua tukeva fysiikkavalmennus, harjoittelun rytmittäminen sekä manuaalinen käsittely.

Lisätietoa voit lukea omilta sivuiltani: pirpatakki.com

puh: 040 164 0467
email: pirpa.takki(at)gmail.com

 

Laura Tohmo
Laura Tohmo
Tanssija (Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitos)
Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja
Somatic Pilates- ja Somatic Stretching -ohjaaja

Tanssijan taustani on antanut minulle monipuolisen ymmärryksen liikkeestä ja liikkumisen ohjaamisesta. Pitkä ohjaajakokemukseni sekä manuaalisen terapian koulutukset luovat toisiaan täydentävän kokonaisuuden, joiden avulla voin auttaa asiakkaitani parantamaan kehon toimintaa ja tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä. Lisäkoulutuksena olen suorittanut Somatic Fysio- koulutuksen, joka keskittyy liikkeen ja biomekaniikan tuntemukseen sekä faskiaaliseen hoitoon. Työssäni käytän manuaalista terapiaa (faskia- eli lihaskalvokäsittely ja nivelten mobilisointi). Hoidon tukena käytän Atlas Balans ja Shockwave Therapy -laitteita.

puh. 050 576  9001
email: lauratohmo(at)hotmail.com

 

Veera Turkki

Veera Turkki OPINTOVAPAALLA
Fysioterapeutti (AMK)
Liikunnanohjaaja (AMK)
Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja
Somatic Pilates -ohjaaja

Lapsuuden ja nuoruuden liikuntataustani on mm. rytmisen kilpavoimistelun, lumilautailun ja muun monipuolisen liikunnan parissa. Nykyään olen aktiivinen kiipeilyn harrastaja ja luonnossa liikkuja. Olen kiinnostunut hoitamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia ja lisäämään asiakkaan tietoisuutta kehon terveistä liikemalleista. Vammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus ovat tärkeä osa työtäni. Erikoisosaamistani ovat liikkeen analysointi, manuaalinen terapia (lihas- ja faskiakäsittelyt, Atlas Balans- ja Shockwave -terapia) sekä kehonhuollon ohjaus (liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoitteet). Olen suorittanut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaosaamista syventävän Somatic Fysio -lisäkoulutuksen ja toiminut kouluttajana faskian hoitoon keskittyvillä kursseilla Jarmo Ahosen kanssa. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on kiipeilijöiden ohjaus ja fysioterapia.

Lisätietoja osoitteesta veera.turkki.me

puh. 040 748 1194
email: tmi.veera(at)turkki.me

 

Sanna Vänni
Sanna Vänni
Fysioterapeutti (AMK) v. 2007
Mekaaninen diagnosointi terapia (MDT) v. 2009
Somatic fysio -koulutus v. 2014
Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutus v. 2019
Spiraalistabilaatio -ohjaaja

Minulla on laaja-alainen kokemus fysioterapian kentältä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa sairaalan ja yksityissektorin puolelta. Vahva kehon ja liikkeen ymmärrys ja sen ohjaamisen kokemus juontavat juurensa urheilutaustastani sekä liikunnan ohjaustyöstä. Fysioterapiatyöhöni kuuluvat asiakkaan yksilöllinen tutkiminen, asiakkaan liikkeen ja oman harjoittelun ohjaus sekä nivel- ja faskiakäsittelyt. Hoidon tukena  käytän sokkiaaltoterapia- (Shockwave Therapy) ja syväaaltolaitteita (Atlas Balans). Tämä työ on loputtoman mielenkiintoista ja innostavaa. Ihmiskeho on niin rikas ja kiinnostava, siinä riittää yhdessä opittavaa. Autan sinua mielelläni ratkomaan kehosi haasteita! Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

puh. 044 056 5758
email: sanna.vanni(at)hotmail.com

 

Maria Värtinen
Fysioterapeutti (AMK)
Sosionomi (AMK)
Lastentarhanopettaja (AMK)
Somatic Pilates -ohjaaja

Oma urheilutaustani löytyy muodostelmaluistelusta (Rockettes) ja tanssista (StepUp, DCA ja Tanssivintti). Oman urheilu- ja vammahistorian myötä mielenkiintoni fysioterapiaa kohtaan heräsi. Halusin ymmärtää paremmin ihmiskehoa ja sen toimintaa, sekä miten vammoja voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä. Valmennuskokemusta olen kerännyt taito- ja muodostelmaluistelusta, sekä teline- ja joukkuevoimistelusta. Lajitaustani myötä olen tottunut tarkkailemaan liikettä. Otan asiakkaan vastaan kokonaisuutena, jolloin yritetään yhdessä ratkaista ongelmia esimerkiksi kävely- ja liikeanalyysin avulla. Kuntoutuksen yhteydessä teetän pilatespohjaisia harjoitteita ja tarvittaessa sovellan niitä lajinomaiseksi. Hoidon tukena käytän myös kinesioteippausta, sekä erilaisia manuaalisiatekniikoita (mm. fasciakäsittely, Graston- hoidot) sekä hoitolaitteita (AtlasBalance, sekä Radial ja Focused ShockWave).

puh: 040 718 8063
email: maria.vartinen@hotmail.com

 

Erityisosaaminen:

Naisten terveyteen liittyvien asioiden, kuten lantionpohjan erityisongelmissa ja raskauteen liittyvissä kysymyksissä suosittelemme FemiHealthin Tuula Schoultzin vastaanottoa Helsingin Kaisaniemessä.

Lisätietoja Tuulasta osoitteesta www.huippuliike.fi